• УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)
 • ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д/ (Mad Max: Fury Road 3D)
 • Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво – 3Д / (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water – 3D)
 • Одмазници 2: Ерата на Ултрон / (Avengers: Age of Ultron)
 • МЕДЕНА НОЌ (HONEY NIGHT)
 • Зошто (не) го изедов татко ми – 3D/ (Why I Did (Not) Eat My Father – 3D)
 

Новости

 • Бесплатно за студенти секој четврток од 13 и 15h

  Почитувани студенти,

  Кино Милениум се вклучува во акцијата бесплатен влез на културни манифестации во четврток.
  Од овој четврток(05.02) проекциите од 13.00 и 15.00 часот ќе бидат отворени за студентите.
  Земете индекс или студентска легитимација и повелете во кино!

  Со почит,
  Кино Милениум

  Повеќе... »

 
 
 
[ + ]