ДЕЦАТА НА ДРУГИТЕ ЛУЃЕ

OTHER PEOPLE`S CHILDREN

режија: Ребека Злотовски
улоги: Вирџиние Ефира, Рошди Зем, Кјара Мастројани, Кали Фереира-Гонклавес, Јами Кутур, Виктор ЛаФебр, Мириел Перие, Себастиен Подеру, Фредерик Вајсман

премиера: 28.09.2023
времетраење: 103′
земја: Франција
жанр: Kомедија, драма, романса

Рејчел има 40 години и нема деца. Го сака својот живот: пријатели, бивши, часови по гитара… Кога ќе се заљуби во Али, се врзува и за Лејла, неговата четиригодишна ќерка. Ја заспива, се грижи за неа, ја сака како своја. Но, љубовта кон туѓите деца е ризично.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател