ТОРИ И ЛОКИТА

Tori and Lokita

режија: Жан-Пјер Дарден, Лук Дарден

улоги: Пабло Шилс, Џоели Мбунду, Албан Укај

премиера: 07.09.2023
времетраење: 88
земја: Франција, Белгија
жанр: Драма

Откако преживеале опасно патување од Западна Африка, Тори и Локита живеат во Белгија. Тие создаваат блиска врска и се преправаат дека се брат и сестра за да ги обезбедат документите на Локита. Очајно им требаат повеќе пари, работат разни работи, па дури и продаваат дрога, но набрзо работите излегуваат од нивна контрола.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател