ТЕ ДУА, ЖИМИ МЕНЕ

TE DUA, ZIMI MENE

режија: Марјан Гавриловски

улоги: Никола Кузелов, Атанас Атанасовски, Валентин Видовиќ, Ангела Стојановска, Сенко Велинов, Тони Михајловски, Игор Џамбазов, Исмаил Касуми, Мирсад Ибази, Мими Таневска, Владо Јовановски, Фирдаус Неби, Елдин Широки, Надица Петрова, Руиш Беговска, Талија Настова

премиера: 22.09.2023
времетраење: 124
земја: МАКЕДОНИЈА
жанр: Комедија, крими, драма

Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател