САШО ТАСЕВСКИ СТЕНД АП ШОУ

Sasho Tasevski Stand Up Show

САШО ТАСЕВСКИ 

премиера: 06.12.2023
времетраење: 80′
земја: МАКЕДОНИЈА
жанр: Комедија, стенд ап

За крајот на оваа година – Ново, реформирано и апгрејдувано Стенд Ап Шоу со актерот Сашо Тасевски.

Урнебесна комедија со комплетна вистина!


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател