ЏИФОНИ – МЛАДИНСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ 2023

OPENING CEREMONY – GIFFONI FILM FESTIVAL 2023

Единаесеттото издание на Џифони Mакедонија ќе се одвива во Скопје, од 5ти до 10ти октомври 2023 година.

Шест дена исполнети со филмови, дискусии, работилници, средби и мастеркласови. Се предвидува учество на над 500 млади од 12 земји.

Фестивалот ќе се одвива на добро познатите локации: Кино Милениум, Младински Културен центар и Конотеката на Македонија.

Thursday 05/10 19:00

Cinema Milenium

Opening ceremony – Movie L’Arminuta (Italy)


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател