ЕДНО УБАВО УТРО

ONE FINE MORNING

режија: Миа Хансен – Лов
улоги: Лиа Сејду, Паскал Грегори, Мелвив Пупо

премиера: 06.07.2023
времетраење: 112′
земја: Франција, Обединето Кралство, Германија
жанр: Драма, романса

Младата мајка Сандра сама ја одгледува својата ќерка и редовно го посетува својот болен татко. Taa со сите сили се бори да му обезбеди на татко и потребната медицинска нега. Кога го запознава Клемент, кого долго време не го видела, Сандра повторно почнува да се интересира за него. Двајцата започнуваат страсна врска.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател