ДОБРИОТ ШЕФ

THE GOOD BOSS

режија: Фернандо Леон Де Араноа

улоги: Хавиер Барден, Алмуенда Амор, Маноло Соло, Соња Алмарка, Фернандо Албизу

премиера: 15.02.2024
времетраење: 116`
земја: Шпанија
жанр: Комедија, Драма

Во очекување на посетата на комисијата која би можела да и додели награда на неговата деловна извонредност, сопственикот на компанијата за производство на индустриски размери се обидува да ги реши сите проблеми на неговите работници.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател