НЕШТО СЛАТКО

SOMETHING SWEET

режија: Тин Водопивец
улоги: Јелена Јованова – Периќ, Сашко Коцев, Ула Фурлан, Оријана Џирото и Ранко Бабиќ

премиера: 28.09.2023
времетраење: 90′
земја: Словенија
жанр: Kомедија, романса

„Нешто слатко“ е полн со збунетост, забавни заплети и пресврти, каде кариерата на Каја – организаторка на маркетинг конференции виси на конец кога нејзиниот главен адут Аце Мајсторовски – маркетинг гуру од Македонија го пропушта својот лет. За да се избегне катастрофа таа му наоѓа замена – локален слаткар кој што личи сосема на него.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател