НЕВИНИ

L’INNOCENT

режија: Луи Гарел
улоги: Луи Гарел, Рошди Зем, Ноеми Мерлан

премиера: 20.07.2023
времетраење: 99′
земја: Франција
жанр: Драма, романса, крими

Абел полудува кога дознава дека неговата 60-годишна мајка Силви ќе се омажи за маж кој е во затвор. Со помош на неговиот најдобар пријател Клеменс, тој ќе направи се што е потребно за да ја заштити. Но, средбата со Мишел, неговиот нов очув, може да му понуди нова перспектива.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател