СЕВЕРНА УТЕХА

NORTHERN COMFORT

режија: Хафстеин Гунар Сигурдсон

улоги: Лидија Леонард, Тимоти Спал, Ела Рамф

премиера: 01.02.2024
времетраење: 97′
земја: Исланд, Германија, Велика Британија
жанр: Комедија

Разновидна група луѓе со хроничен страв од летање се блокирани на зимскиот север.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател