БИБИ И БОБИ: ЗВУЦИТЕ НА НОВАТА ГОДИНА

BIBI I BOBI: ZVUCITE NA NOVATA GODINA

режија: Димитар Аризанов и Јосип Здравковски
улоги: Слаѓана Вујошевиќ, Сашко Коцев, Никола Ристановски, Сашка Димитровска и Дамјан Цветановски

премиера: 21.12.2023
времетраење: 45′
земја: МАКЕДОНИЈА
жанр: Анимација, семеен

Ох, што се случува со звуците на Новата година? Зошто ниедна мелодија не е како што треба и зошто се испревртени зборовите во сите песни на светот. На светот? Подобро речете – во целата бесконечна вселена. Но, ако мислевте дека нема кој да го реши проблемот – погрешивте. Биби, Боби, снешкото Гого, Дедо Мраз од Заз, роботчето Р1, но и мистериозните чувари на Заз се обединуваат да ја спасат ЦЕЛАТА МУЗИКА ВО УНИВЕРЗУМОТ

*За целата публика