ПРИКАЗНА ЗА ФАМИЛИЈАТА МРАЗ

Santa Claus Children`s Play

Играат: Наташа Петровиќ, Ненад Митевски, Бојан Кирковски и се разбира – Дедо Мраз!

премиера: 23.12.2023
времетраење: 60`
земја: МАКЕДОНИЈА

❗ Оп – троп ❗
Кој чука на големата порта ❓
Па тоа е најспектакуларната претстава за Дедо Мраз❗ 🌟🎄
Магичната детска претстава “Приказна за фамилијата Мраз” ќе ни открие чудесен свет, во кој постојат дури двајца Дедо Мразовци.
И тој свет е навистина волшебен!

*За целата публика