ЅВЕЗДЕНИ КУЧИЊА: ТРОПСКА АВАНТУРА

SPACE DOGS: TROPICAL ADVENTURE

режија: Inna Evlannikova
улоги: Mauriett Chayeb, Mari Monge, Paula Andrea Barros

премиера: 2.10.2021
времетраење: 80′
земја: Русија
жанр: Анимиран, акција, авантура

Кога мистериозен и опасен вртлог се појавува во Атлантскиот океан, астронаутите Белка и Стрелка одат да истражат. Со помошта од нивните добри другари, Белка и Стрелка мора повторно да бидат храбри и херојски да ја завршат опасната мисија со која ќе ја спасат нивната планета и далечната планета на нивните нови другари, вонземјаните.


*Наменето за целата публика