ЗЛОСТОРСТВО ВО ХОЛИВУД

LAST LOOKS

режија: Тим Киркби
улоги: Чарли Ханам, Мел Гибсон, Луси Фрај

премиера: 02.6.2022
времетраење: 110′
земја: САД
жанр: Акција, криминалистички, мистерија

Оставајќи ја својата успешна детективска кариера и својата девојка Лорена зад себе, Чарли си наметнува сам на себеси казна заради еден грозен пропуст во еден од претходните случаи на кои работел. Неговиот мирен живот ќе биде прекинат одненадеж, кога ќе биде приморан да работи како приватен детектив, истражувајќи го убиството на сопругата на ексцентрична ТВ ѕвезда.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател