ЗЛОЌУДНО

MALIGNANT

режија: AJames Wan
улоги: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie

премиера: 2.9.2021
времетраење: 111′
земја: САД, Кина, Романија
жанр: Криминалистички, драма, хорор

Медисон е парализирана од шокантни визии од грозоморни убиства. Нејзиното мачење се зголемува кога сфаќа дека овие соништа се всушност реални ситуации.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател