ЗАСЕКОГАШ МЛАДИ

FOREVER YOUNG

режија: Валериа Бруни Тедески
улоги: Надиа Терескиевич, Софиан Бенасе, Луи Гарел, Миха Лескот, Ноам Хеџем, Василиј Шнајдер

премиера: 18.05.2023
времетраење: 126′
земја: Франција, Италија
жанр: Драма

Крајот на 80-тите е во Париз, Стела, Виктор, Адел и Етјен штотуку се примени во Les Amandiers, престижното театарско училиште кое го води Патрис Шеро. Го започнаа животот. На тој пат, тие ќе учат, ќе дејствуваат, ќе сакаат, ќе се плашат, ќе го живеат животот во потполност и ќе ги доживеат своите први трагедии.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател