ЗАД РЕШЕТКИ

COPSHOP

режија: Joe Carnahan
улоги: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss, Alexis Louder

премиера: 23.9.2021
времетраење: 107′
земја: САД
жанр: Акција, криминалистички, трилер

Приказната следи еден лукав измамник, кој бега од платен убиец. Смислува начин како да се сокрие во полициската станица во малото гратче. Но, кога убиецот ќе се појави во станицата, новиот полицаец, ни крив ни должен, ќе се најде на нишан.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател