МАЛИОТ ДИРЕКТОР: СЕМЕЕН БИЗНИС

ТHE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS

режија: Tom McGrath
улоги: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Eva Longoria

премиера: 23.9.2021
времетраење: 107′
земја: САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Во продолжението од анимираната комедија што беше хит низ целиот свет, Тим и Тед се веќе возрасни и оддалечени еден од друг. Тим е женет, станал татко и вистинска домаќинка. Тед е шеф во голем инвестициски фонд. Но, тие повторно се зближуваат кога меѓу нив ќе најде новиот мал шеф, кој ќе ги обедини во семејниот бизнис.

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател