ВЕЧЕРА СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

FRIENDSGIVING

режија: Nicol Paone
улоги: Malin Akerman, Kat Dennings, Jack Donnelly, Aisha Tyler

премиера: 3.12.2020
времетраење: 95′
земја: САД
жанр: Комедија, драма

Моли и Аби, заедно со нивната екипа од блиски пријатели и познаници, организираат нефункционална, комична и хаотична вечера за Денот на благодарноста.
Аби со нетрпение го очекува мирниот Ден на благодарноста со нејзината најдобра пријателка Моли. Но, плановите на пријателите за тивка вечера со мисирка одат во сосема поинаква насока кога ќе им се придружи новото момче на Моли и нејзината раскошна мајка.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател