THE NIGHT HOUSE

THE NIGHT HOUSE

режија: David Bruckner
улоги: Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Stacy Martin, Evan Jonigkeit, Vondie Curtis-Hall

премиера: 26.8.2021
времетраење: 107′
земја: В.Британија, САД
жанр: Хорор, трилер

Опоравувајќи се од неочекуваната смрт на сопругот, Бет останува сама во куќата крај езерото што тој ја изградил.
Се обидува да се соземе и повторно да започне нормално да живее, но тогаш почнува вистински кошмар. Вознемирувачки визии ја мамат да почне да копа по нештата на сопругот, очекувајќи важни одговори. Тоа што ќе го најде се тајни и чудни вознемирувачки мистерии.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател