СУПЕРНОВА

SUPERNOVA

режија: Harry Macqueen
улоги: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood, Peter MacQueen

премиера: 24.6.2021
времетраење: 93′
земја: В.Британија
жанр: Драма, романса

Сем и Таскер патуваат низ Англија со нивниот стар кампер со цел да ги посетат нивните семејства, пријателите и омилените места од минатото. Отакако Таскер, пред две години заболел од деменција, нивното заедничко време претставува најважното нешто што го поседуваат.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател