СПЕЈС ЏЕМ: НОВОТО НАСЛЕДСТВО

SPACE JAM: A NEW LEGACY

режија: Malcolm D. Lee
улоги: LeBron James, Don Cheadle, Cedric Joe, Khris Davis

премиера: 24.7.2021
времетраење: 115′
земја: САД
жанр: Анимиран, комедија, авантура

Ова трансформациско патување открива колку далеку се спремни да одат некои родители за да се поврзат со своите деца.
Леброн и неговиот брат Дом се заробени во дигиталниот простор и Леброн мора да најде пат до дома, на сигурно, водејќи ги со себе Багс, Лола и цел банда ноторно недисциплинирани цртани ликови.
Во филмот се појавуваат многу професионални кошаркари, во улоги во кои не сте ги виделе никогаш претходно.


*Наменето за целата публика