СОБА ЗА БЕГСТВО: БЕЗ ИЗЛЕЗ

ESCAPE ROOM: TOURNAMENT OF CHAMPIONS

режија: Adam Robitel
улоги: Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Indya Moore, Holland Roden, Carlito Olivero

премиера: 19.8.2021
времетраење: 98′
земја: САД, Јужна Африка
жанр: Акција, авантура, хорор

Продолжение на големиот кинохит, психолошкиот трилер што ја исплаши публиката низ целиот свет.
Шест луѓе несвесно ќе се најдат затворени во втората соба за бегство, полека откривајќи го тоа што им е заедничко за преживување. Здружени со двајца прежиенаи од претходната соба, сфаќаат дека веќе ја играле оваа игра.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател