ШЕПИ НА ГНЕВОТ: ЛЕГЕНДАТА ЗА ХЕНК

PAWS OF FURY: THE LEGEND OF HANK

режија: Марк Кециер, Роб Минкоф, Крис Бејли
улоги: Мишел Јео, Семјуел Л. Џексон, Мајлк Сера, Рики Џервајс, Мел Брукс, Џимон Хунсоу

премиера: 13.10.2022
времетраење: 98′
земја: САД
жанр: Анимиран, акција, комедија

Слаткото куче Хенк, има големи соништа. Тој посакува да стане самураи и тргнува на пат да си го оствари својот сон!

 

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател