СЀ ЗА МЕНЕ

ALL ABOUT ME

режија: Caroline Link
улоги: Luise Heyer, Eva Verena Müller, Joachim Król, Sönke Möhring

премиера: 29.10.2020
времетраење: 100′
земја: Германија
жанр: Биографски, комедија, драма

Во оваа слатка приказна за потеклото на еден од најомилените германски комичари, едно буцко деветгодишно момче во 1972 година во Германија со проблематичен семеен живот, наоѓа утеха кај неговите две срдечни баби и сопствената желба да ги насмее луѓето.

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател