СЀ ВО ИСТО ВРЕМЕ

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE

режија: Ден Кван, Даниел Шајнерт
улоги: Мишел Јео, Џејми Ли Кертис, Стефани Хсу, Ке Хуаи Куан, Џејмс Хонг

премиера: 09.02.2023
времетраење: 140`
земја: САД
жанр: Акција, авантура, комедија, фантазија

Одлична акциона комедија со светските Џејми Ли Кертис и Мишел Јео! Кинеска иселеничка во години е затекната во луда авантура, каде таа сама може да го спаси светот преку истражување на други универзуми и други животи кои можела да ги живее.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател