РАЗВРСКА

LYSIS

режија: Rick Ostermann
улоги: Louis Hofmann, Oliver Masucci

премиера: 19.11.2020
времетраење: 98′
земја: Германија
жанр: Авантура

Отуѓен татко и син тргнуваат на диво патување. Патувањето се претвора во авантура на која и двајцата треба да се справат со минатото и сегашноста, својата, но и на другиот.

*Не се препорачува за деца под 12-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател