ПОРТИРОТ

THE DOORMAN

режија: Ryûhei Kitamura
улоги: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans

премиера: 19.11.2020
времетраење: 97′
земја: САД
жанр: Акција, трилер

По враќање од борбена мисија, една жена почнува да работи како портир во зграда во Њујорк, каде што се спријателува со едно семејство. Но кога група на професионални криминалци ќе се одлучи да го нападне семејството и да им ги земе сите скапоцености, таа е единствената што може да ги спречи.

*Не се препорачува за деца под 12-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател