ПРЕЕКСПОНИРАНО

THINGS UNSAID

режија: Елеонора Венинова
улоги: Камка Тоциновски, Благој Веселинов, Сара Климоска, Марјан Наумов, Андреј Бартлинг, Весна Ѓоршеска Коцевска

премиера: 27.04.2023
времетраење: 97`
земја: Македонија, Србија
жанр: Драма

Проблематична тинејџерка ја нарушува кревката рамнотежа на брачна двојка откако доаѓа кај нив на гости на неколку дена.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател