ПОКАНАТА

THE INVITATION

режија: Џесика М. Томпсон
улоги: Натали Емануел, Томас Доерти, Стефани Корнелиусен, Алана Боден, Кортни Тејлор

премиера: 18.08.2022
времетраење: 104`
земја: САД
жанр: Хорор, трилер

После смртта на нејзината мајка и без други познати роднини, Иви прави ДНК тест… и открива одамна изгубен роднина за кој никогаш не ни знаела дека постои. Поканета од страна на нејзиното ново семејство на раскошна венчавка во рурална Англија, веднаш беше заведена од привлечниот аристократски домаќин. Но, набрзо е втурната во ноќна мора на преживување бидејќи ги открива изопачените тајни и историја на своето семејство и вознемирувачките намери зад неговата погрешна великодушност.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател