ПОДОБРИ СИ ГО ЖИВОТОТ

LEVEL UP YOUR LIFE

режија: Штефан Хилебранд, Оливер Паулус
улоги: Сабине Рајнхарт, Кристоф Јунгман, Изолде Фишер, Џим Либи, Фолкер Хејман

премиера: 17.3.2022
времетраење: 88′
земја: Швајцарија, Германија
жанр: Комедија

Евелин Молер се обидува да се справи со вистински пекол предизвикан од нејзиниот шеф, д-р Џорџ Пек. По некое време открива дека убиството сепак не е најдоброто решение за да се извади од нејзината ситуација.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател