ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ: НОВА МИСИЈА

THE SUICIDE SQUAD

режија: James Gunn
улоги: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney

премиера: 5.8.2021
времетраење: 132′
земја: САД
жанр: Акција, авантура, комедија

Новата задача за смртоносната дружина е да се наоружат и да отидат на непријателскиот остров Корто Малтезе. Наоружани со врвно оружје, се пробиваат низ опасна џунгла за да ги најдат и уништат непријателите, а единствен што може да ги контролира е полковникот Рик Флег.
Како и до сега, еден нивни погрешен потег и сите се мртви.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател