НОВА ИГРАЧКА

LЕ NOUVEAU JOUET

режија: Џејмс Хут
улоги: Даниел Отеј, Џамел Дебуз, Симон Фалу

премиера: 30.03.2023
времетраење: 112′
земја: Франција
жанр: Комедија, семеен

Заедно со неговата сопруга Алис, Семи живее среќно во сиромашна урбана населба меѓу пријатели и соседи. За роденденот на својот син, најбогатиот човек во Франција ја отвори својата стоковна куќа, нудејќи му на момчето да избере што сака. Александар го избира Семи, ноќниот чувар, како своја нова играчка.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател