НЕСОВРШЕНИОТ РОБОТ РОН

RON’S GONE WRONG

режија: Sarah Smith
улоги: Jack Dylan Grazer, Zach Galifianakis, Ed Helms, Olivia Colman

премиера: 21.10.2021
времетраење: 106′
земја: САД, В.Британија
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Ова е приказна за Барни, необичното момче, кое се бори со доминацијата на социјалните мрежи, и Рон, неговиот нов дигитален уред, кој може да оди и да разговара, и кој е создаден да му биде најдобар другар. Урнебесните несовршености на Рон ги носат на незаборавно патување во кое детето и роботот ќе се запознаат со разни предизвици, но и со предностите на вистинското пријателство.

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател