НЕПОДНОСЛИВАТА ТЕЖИНА НА ГОЛЕМИОТ ТАЛЕНТ

THE UNBARABLE WEIGHT OF MASSIVE TALENT

режија: Том Гормикан
улоги: Николас Кејџ, Педро Паскал, Тифани Хадиш, Шерон Хорган

премиера: 28.4.2022
времетраење: 107′
земја: САД
жанр: Акција, комедија, криминалистички

Додека се обидува да ја оствари својата желба, Кејџ во приватниот живот се бори со својата ќерка, која е веќе тинејџерка и се труди да го поправи својот однос со неа.
Тој се конфронтира и со егоцентричниот Кејџ (сам со себе) од почетокот на 90-те и го обвинува за цела низа лоши филмови, кои ги снимил и кои го довеле на Б-листата на популарност, но и до работ на банкрот.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател