ЛОШИТЕ МОМЦИ

THE BAD GUYS

режија: Пјер Перифел
улоги: Сем Роквел, Марк Марон, Крег Робинсон

премиера: 28.4.2022
времетраење: 100′
земја: САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Никогаш немало пет пријатели толку озлогласени како Лошите момци: џепчијата – господин Волк, експертот за сефови – господин Змија, опуштениот мајстор за маскирање – господин Ајкула, нервозниот господин Пирана и вештата хакерка – госпоѓа Тарантула, попозната како мрежа.
Кога по неколку години успешни грабежи со титулата најбарани криминалци бандата конечно ќе биде фатена, господин Волк прави план за да се спасат.

 

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател