НЕМАПИРАНО

UNCHARTED

режија: Рубен Флајшер
улоги: Том Холанд, Марк Валберг, Антонио Бандерас, Софија Али

премиера: 17.2.2022
времетраење: 114′
земја: САД
жанр: Акција, авантура

Базиран на една од најпродаваните и најфалени серијали на видеоигри на сите времиња, филмот ни го претставува Нејтан Дрејк и неговата прва авантура со партнерот-ривал Виктор Сали Саливано. Нејтан и Сали ќе ја запознаат публиката со авантурата во која Нејтан станува ловец на богатство, патем откривајќи една од навголемите мистерии во историјата во епската акција, која го зафаќа целиот свет.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател