НАСМЕВКА

SMILE

режија: Паркер Фин
улоги: Соси Бејкон, Џеси Т.Ашер, Кајл Галнер, Кејтлин Стејси

премиера: 30.09.2022
времетраење: 115`
земја: САД
жанр: Хорор

Откако е сведок на бизарна несреќа поврзана со нејзин пациент, Д-р Роуз Котер почнува да доживува застрашувачки случки кои не може да ги објасни. Роуз мора да се соочи со нејзиното проблематично минато со цел да преживее и да ја избегне новата реалност.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател