ИСТРАЖУВАЧОТ ТАД И СМАРАГДНАТА ПЛОЧА

TAD THE LOST EXPLORER AND THE EMERALD TABLET

режија: Енрике Гато
улоги: Оскар Барберан, Луис Посада, Мишел Џенер, Анушка Алборг, Александра Хименез, Тито Валверде

премиера: 28.07.2022
времетраење: 90`
земја: Шпанија
жанр: Анимиран, авантура, комедија, семеен

Тад несакајќи ослободува древна магија со која ги доведува во опасност животите на неговите другари Мумијата, Џеф и Белзони. Во моментот кога сите се свртени против него, а му помага само Сара, Тад оди во авантура со цел да ја уништи клетвата на мумијата.

 

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател