МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР: КЛУЧЕВИТЕ ОД КРАЛСТВОТО

NORM OF THE NORTH: KEYS TO THE KINGDOM

режија: Тим Малтби, Ричард Фин
улоги: Ендрју Тот, Кол Хауард, Маја Кеј

премиера: 20.1.2022
времетраење: 91′
земја: Индија, САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Норм, новокрунисаниот мечок крал од Арктикот, мора да го спаси Њујорк и неговиот дом. Но, Норм од херој станува омразен антихерој. Тој мора да работи со неговите пријатели за да го обели својот образ и да го спаси неговото кралство.


*Се препорчува надзор од родител или старател