МАЧОРОТ ВО ЧИЗМИ: ПОСЛЕДНА ЖЕЛБА

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

режија: Џоел Крафорд, Хануел Меркадо
улоги: Антонио Бандерас, Селма Хаек, Харви Џулиен, Флоренс Пју

премиера: 08.12.2022
времетраење: 100′
земја: САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија, семеен, мистерија, романса

Мачорот во чизми открива дека неговата желба за авантура има последици – потрошил 8 од неговите 9 животи. Toj оди на патување да ја најде митската последна желба и да си ги врати своите 9 животи назад.

 

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател