ИГРАЈ И ТИ СО СТЕЛА И САНИ

Dance with Stela and Sani

улоги: Стела и Сани

премиера: 24.12.2022
времетраење: 45′
земја: Македонија
жанр: Семеен, музички

Драги другарчиња, Стела и Сани ве канат на новогодишно шизење и дружење во Кино „Милениум“, на 24 декември од 12 часот!🌲
Влезницата чини 200 денари и може да се купи на самата билетарница.
Побрзајте додека сè уште има! 🕕🕕🕕
Со билетот сииите другарчиња на Стела и Сани ќе добијат мало изненадување, а за дваесет најсреќни, според бројот на седиштето, ќе има подароци. 🍀🎁🍀
Затоа чувајте си ги билетите до крајот на журката.
Се гледаме наскоро, другарчиња!

*Наменето за целата публика