ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ: НАСЛЕДСТВО

GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE

режија: Jason Reitman
улоги: Paul Rudd, Finn Wolfhard, Sigourney Weaver, Bill Murray, Carrie Coon, Dan Aykroyd

премиера: 25.11.2021
времетраење: 124′
земја: Канада, САД
жанр: Комедија, фантастика

Кога самохрана мајка и нејзините две мали деца пристигнуваат во мал град, почнуваат да ја откриваат нивната конекција со оригиналните Истерувачи на духови и тајното наследство што нивниот дедо го оставил зад себе.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател