ДОДЕКА СМРТТА НЕ НЀ РАЗДЕЛИ

TILL DEATH

режија: S.K. Dale
улоги: Megan Fox, Eoin Macken, Callan Mulvey, Jack Roth, Lili Rich

премиера: 8.7.2021
времетраење: 98′
земја: САД
жанр: Хорор, трилер

Ема е заглавена во здодевен брак со Марк и е изненадена кога тој ќе ја одведе во нивната подзаскриена езерска куќа на романтична вечера по повод нивната 10-годишнина. Но, сè се менува следното утро кога Ема ќе се најде со лисици на рацете, врзана за мртвото тело на Марк. Заробена и изолирана во смртоносната зима, Ема дознава дека ова е само почеток на изопачениот план на Марк, и за да преживее, мора да се бори против платените убијци, кои доаѓаат по неа.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател