ДЕНОВИ НА ГНЕВ

WRATH OF A MAN

режија: Guy Ritchie
улоги: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood

премиера: 17.6.2021
времетраење: 119′
земја: В.Британија, САД
жанр: Акција, криминалистички, трилер

Приказната го следи Ејџ, одговорен за транспорт на милиони долари во околината на Лос Анџелес. Мистериозен и остар, новиот чувар за комбе со пари ги изненадува своите колеги кога неговите способности спречуваат грабеж врз комбето. Екипата се прашува кој е тој и од каде е дојден. Наскоро, мотивот на напаѓачот станува јасен – сака да израмни стар долг.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател