ЧОВЕК-ПАЈАК: НЕМА ПАТ ДО ДОМА

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

режија: Jon Watts
улоги: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon

премиера: 17.12.2021
времетраење: 159′
земја: САД, Исланд
жанр: Акција, авантура, научна фантастика

Прв пат во историјата на Човек-пајак, идентитетот на нашиот пријателски херој од соседството е откриен и тој веќе не е во состојба да го одвои својот нормален живот од животот на херој со висок ризик. Кога ќе побара помош од доктор Стрејнџ, влогот станува уште поголем, принудувајќи го да открие што навистина значи да се биде Спајдермен.


*Не се препорачува за лица под 12 години, потребен е надзор од родител или старател