БИБИ И БОБИ: ПРОЛЕТНА МАГИЈА

Биби и Боби: Пролетна Магија

режија: Димитар Аризанов, Јосип Здравковски
улоги: Слаѓана Вујошевиќ, Сашко Коцев, Никола Ристановски, Дамјан Цветановски

премиера: 20.05.2023
времетраење: 30′
земја: Македонија
жанр: Анимиран, авантура, семеен

НАПОМЕНА: Цената на билетот за сите возрасти изнесува 200 денари

Пристигна нова авантура со сказните на Биби и Боби. Исчезнати и заборавени волшебни животни. Магични предмети кои имаат сила да разбудат пролет. Нови другарчиња и пријателчиња во нашата најнова хипер-суперултра-мегатурбо-гига мноооогу возбудлива прошетка низ нашата убава Македонија. Јееј. Јипи рипи!

*За целата публика