БАШ СУПЕР!

HELT SUPER

режија: Расмус А. Сивертсен
улоги: Хеника Хуусе, Тобиас Сантелман, Кари Симонсен

премиера: 16.03.2023
времетраење: 76′
земја: Норвешка
жанр: Анимиран, авантура, семеен

СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Не мора да си суперхерој за да бидеш супер. Хедвиг го намали костимот за суперхерој на тато, па сега веќе не може да биде супер-лав. Гејмерот Хедвиг е несмасен, но кога тато ќе го избере братучедот Адријан да биде следниот херој, Хедвиг мора да реагира.

*За целата публика