100% ВОЛК

100% WOLF

режија: Alexs Stadermann
улоги: Loren Gray, Adriane Daff, Jane Lynch

премиера: 9.12.2021
времетраење: 96′
земја: Австралија, Белгија
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Приказната е фокусирана на Фреди, наследник на гордата семејна лоза врколаци. Уверен дека ќе стане најстрашниот врколак на сите времиња, Фреди останува шокиран кога на својот 14-ти роденден неговото прво „војување“ ќе тргне на лошо, претворајќи го во дива пудлица. Старешините на чопорот веќе фрлиле коска, а Фреди ќе мора до следното појавување на месечината да докаже дека има право на волчјо срце или ризикува да биде исфрлен од чопорот засекогаш.


*Наменето за целата публика